Training Exclusiv Pentru Contabili si Antreprenori

Cum sa dezvolti o cariera in domeniul financiar creand impact la nivel strategic in organizatii?

Descopera Calea de la Contabil la CFO

Iata ce Vei invata in acest training:

Salut, numele meu este Ioana Arsenie, fondator al programului De la contabil la CFO™, si te invit să aloci cateva momente ca să te gândești la propria cariera din domeniul financiar

Misiunea mea este sa sustin si sa facilitez performanta organizatiilor printr-o structura financiara sanatoasa si clara. Cred cu putere ca profesionistii din domeniul financiar pot sa determine schimbarea pe care si-o doresc in organizatii si sa isi (re)castige locul binemeritat la masa strategica.

Sunt om de cifre, matematician si economist. Sunt expert contabil din 2004 si detin calificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din anul 2009.

Din anul 2000 am acumulat experienta in domeniul consultantei financiare, fiscale si de management. Aproape zece ani am fost director financiar si manager responsabil de operational si strategie in cadrul unei companii multinationale, prezente pe piata din Romania.

Am lucrat in Romania, dar am coordonat financiar si strategic mai multe proiecte in tari din regiunea noastra, precum Turcia, Grecia, Republica Moldova si Ucraina.

Din 2015 conduc firma de consultanta sub brandul Trusted Advisor Sustinem clientii nostri, antreprenori in principal, cu servicii integrate – contabilitate – taxe – payroll – strategie financiara si mentorat.

In 2015 am decis sa îmi dedic expertiza si sa contribui la performanta afacerilor romanesti, care au mare nevoie de structura, procese si instrumente pentru control, delegare, optimizare.

Prin cunostintele si experienta mea pot sa iti ofer suportul si metodele de care ai nevoie pentru a evolua in cariera pentru a face progrese semnificative in viata si in business.